وبلاگ دانشجویان اصلاح  ارومیه

وبلاگ دانشجویان اصلاح ارومیه

وبلاگ اصلاح نباتات:دارای انواع مقاله ها و تحقیقات در زمینه کشاورزی .
وبلاگ دانشجویان اصلاح  ارومیه

وبلاگ دانشجویان اصلاح ارومیه

وبلاگ اصلاح نباتات:دارای انواع مقاله ها و تحقیقات در زمینه کشاورزی .

گرسنگی خوراکی ها

گرسنگی خوراکیها
 
 فرسودگی خاک که در اثر کشت های متوالی پیدا می شود یکی از عوامل مهم گرسنگی های نا مرئی است زیرا به این ترتیب خاک فاقد یک یا چند عنصر معدنی شده وگیاهی که در آن به عمل آید گرسنه ی آن عناصر خواهد شد.خوردن این غذذاهای گرسنه نه تنها گرسنگی انسان را بر طرف نمی کند بلکه باعث تشدید آن شده ودر نتیجه خوراکی که باید جبران گرسنگی را کرده و درمان یک بیماری شود خودبخود عامل مرض شده و بیماری زا می گردد. بهترین شاهد این گرسنگی را ما می توانیم در گرسنگی شبه فلز(ید)پیدا نماییم.
این شبه فلز که غذای غده ی معروف به سیب آدم است وکمبود آن تولید مرض غمباد (گواتر)می نماید در جلبک های دریایی – در انواع شاهی مخصوصا بولاغ اوتی – سیر – زرد آلو – پیاز – اسفناج – چغندر – مارچوبه – کلم – قارچ – تمشک – برنج – هویج – ترشک – تره فرنگی – سبزی تره – انواع نخود – توت فرنگی – گوجه فرنگی – انگور – گلابی – کنگر – آرتیشو – کاهو و سیب زمینی پیدا می شود و این خوراکیها بایستی عملا رفع گرسنگی (ید)را کرده و بیماری غمباد را معالجه کنند ولی گاهی دیده می شود که این خورکیها گواترزا شده و خوردن آنها تولید این بیماری را می نماید علت اصلی این حادثه غیر مترقبه چیزی جز گرسنگی این خوراکیها نیست یعنی خاکی که آنها را پرورش داده و آبی که آنها را سیراب کرده است فاقد این شبه فلز بوده و در نتیجه گیاه به این عنصر گرسنه شده و خوردن آنها باعث تشدید این گرسنگی است.
در حال حاضر خاک اکثر مزارع ما در اثر کشت های متوالی فرسوده شده و بسیاری از عنااصر نادر خود را که در اعمال حیاتی بدن انسان اهمیت بسیار دارند از دست داده اند و به همین جهت است که روز به روز بر تعداد گرسنگان آنها افزوده شده و تعداد مبتلایان بیماری زیادتر می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد