جهت دریافت فایل از لینک بالا استفاده کنید
رمز فایل:214
بخشی از تحقیق:
جهت دانلود فایل از لینک بالا استفاده کنید
رمز فایل:214
بخشی از تحقیق:
بیوراکتور به ھر دستگاه یا سیستمی گفته میشود که یک محیط فعال بیولوژیک و بیومکانیک را برای ما فراهم کند.طراحی بیوراکتورھا فرایند مھندسی بسیار پیچیده ای دارد نیروھایی که در بیوراکتورھا اعمال می شوند می توانند تحت شرایط استاتیک یا دینامیک به سیستم وارد شوند.از جمله این نیرو ها می توان به نیروھای برشی، الکتریکی، مغناطیسی، مکانیک-دینامیک، مکانیک-استاتیک و ھیدرواستاتیک اشاره کرد.
جهت دانلود فایل به صورت پاورپوینت از لینک بالا استفاده کنید
رمز فایل:214
بخشی از تحقیق:
گل محمدی درختچهای دارای شاخههای گل دهنده تیغ دار، استوانهای شکل، بدون شیار و دارای برگهای مرکب شانهای که دارای ۵-۳ برگچه متقابل دندانهدار میباشد.رگبرگهای پشت برگ مشخص و بهم رفته، برگچه چرمی و بیضی شکل، نوک تیز به طول ۵-۳ سانتی متر، و روی برگها صاف و سبز و پشت آنها سبز کمرنگ و دمگبرگهایش خزی و نمدی است و با کرکهای غدهای پوشیده شده و تا انتهای جام گل کشیده شدهاست.
گلها به شکل صورتی خوشرنگ با ۳۲ گلبرگ صورتی مشابه و یکدست که در اوائل صبح شروع به ظاهر شدن مینمایند. کاسبرگها به تعداد ۵ عدد که حداقل سه تای آنها دارای زوائد بزرگی در لبهها هستند. پرچمها زرد رنگ به تعداد ۱۰۰ عدد در ترکیب گل وجود دارند. میوه آن پس از ریزش گلبرگها گوشتی گرد و یا تخم مرغی به طول ۵/۱ سانتی متر که در داخل برجستگی کوزهای شکل زیر گلبرگها قرار دارند.
از لینک بالا می توانید فایل مورد نظر خود رادانلود کنید
رمز فایل:214
بخشی از تحقیق:
در دهه های1950 و 1960، بهتر شدن بهداشت عمومی باعث افزایش جمعیت کشورهای توسعه نیافته گردیده، و موجب این نگرانی شده بود که به دلیل کمبود امکانات کشاورزی، کشورهای در حال توسعه در نیمه دوم قرن بیست با قحطی روبرو خواهند شد.
استفاده از روشی که دکتر نورمن بورلاگ مبتکر آن بود و “انقلاب سبز” نام گرفت سبب شد که محصول غلات از جمله گندم به سرعت افزایش یابد و به این ترتیب از بروز قحطی در کشورهای در حال توسعه جلوگیری شود.
دکترنورمن بورلاگ:
وظیفه ماست که از کلاس اول تا فارغ التحصیلان دانشگاهی را با پیچیدگی های کشاورزی آگاه سازیم تا
آنان مپندارند که تامین غذای هفت میلیارد نفر کاری سهل و آسان است و هرکس می تواند
در کشاورزی موفق باشد
اصلاح نباتات: دانش، مهارت و هنر تغییر ساختار ژنتیکی گیاهان برای افزایش ارزش اقتصادی آنان به نفع بشر می باشد.